dilluns, 25 d’octubre de 2010

Presentació de l´Agrupació Esportiva Roses Temporada 2010-2011


Aquest matí s´ha dut a terme a l'Estadi Municipal del Mas Oliva la presentació dels equips de Futbol Base del Club.

Amb una força assistència de gent, l'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports i Joventut Carles Ferrer, del 1er tinent d'Alcalde, Agustí Donat, del regidor de Medi Ambient, Joan Esteve Danés, així com els principals responsables del Club, que han volgut dedicar unes paraules a tots els assistents a l'acte.

Tan el president de l'entitat, Sergi López com el director esportiu, Ramón Pérez han volgut ressaltar l´esforç que ha fet aquesta nova temporada el Club amb una aposta clara per el futbol base i han agraït el suport de L'Ajuntament de Roses i dels diferents col.laboradors.

Per altra banda el regidor d´Esports Carles Ferrer, també ha volgut ressaltar la inversió que s'ha fet per part del consistori de prop de 400.000 euros amb la nova construcció del Bar i l'ampliació dels vestuaris i ha esmentat la bona tasca realitzada per el president del Club i de tota la junta directiva al haver eixugat el deute pendent que tenia l´Entitat.

L'Agrupació Esportiva Roses, compta amb un total de 7 categories les quals us detallem a continuació:

El Juvenil A amb17 jugadors, El Juvenil B amb 17 jugadors, El Cadet amb 19 jugadors, l´ Infantil amb18 jugadors, l´Aleví amb 16 jugadors, El Benjamí amb10 jugadors, i el Pre-Benjami amb 16 jugadors. Totes les categoríes incorporan també al seu planter un entrenador i un delegat per a cada categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada