diumenge, 10 d’octubre de 2010

1er partit de Lliga, 1ª Victòria !!

Benvinguts de nou pares i nens del Benjamins i Prebenjamins de l´A.E. Roses, després de estar la passada temporada sense actualitzar aquest blog, tornem a la carrega !! creiem que es bo per el nostre equip, tenir un espai ha on poder compartir les nostres il.lusions, sensacions, imatges dels partits i tot el que vulgueu !! Així que com avui a començat la lliga per els més petits del Club, es un bon moment per engegar de nou aquest blog !!!

Si hi ha algú pare que vulgui enviar imatges per tal de que les publiquem aquest blog, ens las podeu fer arribar a: info@guiaderoses.net


A.E. ROSES - AVINYONET

El partit d´avui contra l´Avinyonet no s´ha pogut disputat degut a la pluja, així que ens hem apuntat 3 puntets sense tenir jugar, mal.lauradament per els nanos segur que haguessin preferit passar una bona estona de joc, la setmana que bé descansem segons el calendari del consell, aixi que si no hi ha cap novetat el proper partit serà:

Diumenge 24 d´Octubre de 2010 a les 10h. del matí al nostre Estadi contra el Tramuntana, si hi han canvis ho comunicarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada